DUX Pascal

DUX Pascal – fordi vi alle er forskjellige

Med DUX unike Pascal System er kan du enkelt tilpasse madrassens hardhet til din kropp og dine behov.

De mest avanserte sengemodellene fra DUX har det unike Pascal-systemet integrert i toppen av madrassen. Hensikten er at du selv skal kunne tilpasse sengens fasthet til ditt eget behov.

Hver seng er delt i tre soner. De to viktigste er sonene under skuldrene og under hoftene. I tillegg er det en sone under leggene. I hver av disse sonene ligger det en Pascal-kassett.

Pascal-kassettene finnes i ulike hardheter. Som standard leveres en ny DUX seng med en mykere kassett i skuldersonen, en medium kassett i hoftesonen og en fast kassett under føttene.

Fordelen med Pascal-systemet er at det er veldig lett å bytte plass på disse kassettene. Med enkle håndgrep kan du for eksempel bytte plass på den faste og medium kassetten dersom du ønsker en hardere seng. Eller du kan legge den myke kassetten under hoftene om du liker at sengen er mykere.

Viktigst er det å få riktig fasthet under hofter og skuldre, for der er presset på kroppen størst.

En DUX seng har gjerne en levetid på mellom 20 og 30 år. I et slikt tidsperspektiv er det store muligheter for at man vil gå gjennom ulike livsfaser hvor man har ulike behov når det kommer til seng og madrass. Det kan for eksempel være graviditet, ulike helsesituasjoner og endringer i kroppsvekt. Med DUX Pascal System kan man gjøre de ønskede endringene når det passer uten å måtte gå til anskaffelse av en ny seng.

Dobbeltsenger fra 160 cm bredde kommer med 2 sett kassetter slik at to personer kan tilpasse hver sin halvdel. Kjøper du en 140 cm bred seng kan du selv velge om den skal ha 3 eller 6 kassetter avhengig av om sengen i hovedsak skal brukes av en eller to personer.

DUX Pascal System er en integrert del av sengemodellene DUX 3003, DUX 6006, DUX 8008, DUX Xclusive, og DUX Dynamic. I tillegg finnes det også en DUX Pascal DeLuxe overmadrass til bruk på DUX senger hvor DUX Pascal ikke er integrert.